onsdag 23 september 2009

Beslutet är taget






Efter veckor av hopp och vånda fick vi ikväll lov att ta beslutet. Beslutet som ingen av oss har velat prata om. Ett beslut som innebär att våran familj inte kommer att se ut som den har gjort de senaste 8,5 åren. Vi måste ta bort Elsa.






Elsa är världens finaste boxer. Världens klokaste. Elsa är den första hunden som fått bo i våran familj och på så sätt är hon den mest speciella hund som någonsin har kommit till världen.






För några veckor sedan blev hon kinkig och ville inte äta. Vi försökte med allt gott som hon brukar gilla men inte ens det funkade. Halsfluss var första diagnosen. Problem med sköldkörteln var det andra. Och det räckte för att hon skulle magra och sluta äta helt. De sista veckorna har vi tvångsmatat henne med ersättning i spruta. Ikväll fick hon tungt med andningen så nu har nog hjärtat sagt sitt. I morgon måste vi ta bort henne - för hennes egen skull.






3 kommentarer:

Anonym sa...

det e jobbigt med djur nä dom blir sjuka...man får se tillbaka på dom bra studerna man haft =)

LindaLo

Linda S sa...

Det var tråkigt att höra. Men ni har nog tagit rätt beslut. Kram.

Soffan sa...

Hon kommer nog att sitta i sin hundhimmel (iförd de röda julgranspollorna) och smaska på ett saftigt köttben. Vilken lycka för en dam i sina bästa år!
Kram!